Elektrische ontharen

De cursus Elektrisch Ontharen van de Royal Beauty Academy leert je de nieuwste methoden voor het permanent verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Verwerf vaardigheden in diathermie en blend methoden, terwijl je ook leert huidoneffenheden aan te pakken. Meld je vandaag nog aan en begin aan je reis naar een erkende expert in elektrisch ontharen!

Duur

5 uur, in 1 dag

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Voor € 420,-

Beoordelingen

Wat ga je leren?

Bij de Royal Beauty Academy gaan we dieper in op de kunst van elektrisch ontharen. In onze cursus leer je:

  1. De Theorie van Elektrisch Ontharen: Begrijp de basisprincipes van elektrisch ontharen, waaronder de anatomie van het haar en de huid, en de wetenschap achter de technieken.
  2. Diathermie en Blend Methoden: Beheers de twee voornaamste methoden van elektrisch ontharen: diathermie, dat gebruik maakt van hoogfrequente wisselstroom, en blend, dat zowel wisselstroom (AC) als gelijkstroom (DC) gebruikt.
  3. Behandeling van Huidoneffenheden: Leer hoe je elektrisch ontharen kunt gebruiken om huidoneffenheden zoals couperose, spider naevi en fibromen te behandelen.
  4. Praktische Vaardigheden: Ontwikkel hands-on vaardigheden en vertrouwen met begeleide praktijklessen en oefeningen, met als doel een uitmuntende behandeling te kunnen bieden aan jouw toekomstige klanten.
  5. Klantenservice en Consultatie: Leer hoe je effectieve consultaties uitvoert, klantverwachtingen beheert en professionele klantenservice biedt.

Bij de Royal Beauty Academy word je niet alleen opgeleid in de technische vaardigheden die nodig zijn voor elektrisch ontharen, maar krijg je ook inzicht in de klantenservice en bedrijfsaspecten van het runnen van je eigen beautypraktijk. Deze holistische benadering van onderwijs bereidt je voor op een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.

Elektrisch Ontharen

Het certificaat Elektrisch Ontharen van Royal Beauty Academy symboliseert de succesvolle afronding van een grondige en professionele training in elektrisch ontharen. Met deze certificering toon je aan dat je de technieken en procedures van elektrisch ontharen beheerst en in staat bent om veilige en effectieve behandelingen uit te voeren.

Dit certificaat onderscheidt je in de schoonheidsindustrie, waar klanten steeds meer op zoek zijn naar gekwalificeerde specialisten. Het is een bewijs van jouw deskundigheid en professionaliteit, die bijdragen aan het vertrouwen en de tevredenheid van je klanten.

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?