slide1-5
slide1-2
Slide1-1

Cursus | Phi Bright

WACHT NIET LANGER EN LAAT JE OPLEIDEN BIJ ROYAL BEAUTY ACADEMY. BIJ ROYAL BEAUTY ACADEMY WORD JE DOOR EEN TOONAANGEVENDE MASTER OPGELEID tot phi bright master. DE JARENLANGE KENNIS EN ERVARING WORDT TIJDENS DE TRAINING MET JOUW GEDEELD. DEZE TECHNIEK IS RELATIEF MAKKELIJK TE LEREN EN STELT JOU IN STAAT OM OP KORTE TERMIJN NA DE CURSUS TE STARTEN ALS phi bright specialist.

Wat is de Phi Bright-cursus?

Je staat op het punt om de keuze te maken voor de Phi Bright training bij Royal Beauty Academy. Lees hieronder over de mogelijkheden van deze nieuwste en meest geavanceerde techniek op het gebied van huidverbetering. Een absolute must voor iedere beauty specialisatie of toekomstige schoonheidsspecialist op het gebied van huidverbetering.

Wat ga jij leren?

Tijdens de training leggen wij de basis van jouw kennis op het gebied van Phi Bright. Leer alles op het gebied van microcirculatie technieken. De trainingsdag staat in het teken van de volgende onderdelen:

Geen enkele huid is hetzelfde. De serums die worden gebruikt tijdens een Phi Bright behandeling worden per klant afgestemd op de huidconditie. De Phi Bright Applicatie helpt Phi Bright specialisten bij het samenstellen van het perfecte serum per behandeling afgestemd.

Geen enkele huid is hetzelfde. De serums die worden gebruikt tijdens een Phi Bright behandeling worden per klant afgestemd op de huidconditie. De Phi Bright Applicatie helpt Phi Bright specialisten bij het samenstellen van het perfecte serum per behandeling afgestemd.

Tijdens de training worden onderstaande onderwerpen behandeld. Zo maak je in 1 dag kennis met de technieken om collageen productie, huidregeneratie en haargroei te stimuleren. Alle deze behandelingen worden specifiek afgestemd per huidconditie.

Wat krijgen cursisten?

Breid direct je behandelingen uit of start direct met het verwezenlijken van je nieuwe carrière met Phi Bright. De starterskit die je bij deze training ontvangt bevat voldoende materialen om direct van start te gaan met het toepassen van de opgedane kennis. Je kunt tot wel 42 behandelingen uitvoeren met de starterskit.  

De opleiding bestaat uit een langer traject dan alleen de cursusdag. Je krijgt daarbij namelijk het volgende: 

  • 6 maanden lang contact met je master via de ‘Craft Master’ applicatie.
  • De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, etc.)
  • De App bestaat naast de theorie, uit 12 levels (opdrachten) die door de student gedaan moeten worden voor het officiële certificaat.
  • Constante begeleiding door de cursus en beschikbaar voor hulp en advies.
  • Een STARTERSKIT met alle materialen en het apparaat die je nodig hebt om te beginnen. De inhoud van het starterspakket is als volgt:

1x PhiFoil face 100/1
1x PhiSepto 200 ml
1x PhiWipes Asept 20/11
10 stuks After Philings Mask
1x White Marker Pen
10 stuks Lege flesjes

1x Set Serum
10 stuks Injekt Roller and Syringe
15x Needle
10 stuks Paper bag for Client
1x Micro needling Gel’s Selection Body Needling gel

4 stuks Micro needling Gel’s Selection Scars Needling gel 
4 stuks Ultimate Skin Cocktail 5/1
5 stuks Microneedling Hair Growth Serum

Certificaat

Na de trainingsdagen ontvangen alle cursisten een certificaat van deelname aan de Phi Bright training bij Royal Beauty Academy. Om een gecertificeerde Phi Bright Artist te worden en om opgenomen te worden op de Phi Academy wereldkaart als behandelaar dien je alle levels in de Craft Master App behaald te hebben.

Duur van de cursus

Gemiddeld ronden cursisten deze opleiding binnen 2 tot 3 maanden af. Heb jij meer tijd nodig voor het afronden van alle levels en het theorie examen. Dit is geen enkel probleem, je krijgt namelijk 6 maanden ondersteuning van de Craft Master App.

Aanvangsniveau

Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze opleiding. De cursus is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Technische ondersteuning

Phi Acedemy zorgt voor constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum en ook via officiële dermatoloog en arts Dr. Phi. 

Annulering

  • Bij annulering tot 1 maand voor de aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding kosteloos te vervallen
  • Bij annulering tot 1 maand tot 2 weken voor de aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het totale lesgeld in rekening gebracht
  • Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het totale lesgeld in rekening gebracht
  • Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige lesgeld betaald te worden.

Products not found