slide1-5
slide1-2
Slide1-1

Cursus | Phi Removal

WACHT NIET LANGER EN LAAT JE OPLEIDEN BIJ ROYAL BEAUTY ACADEMY. BIJ ROYAL BEAUTY ACADEMY WORD JE DOOR EEN TOONAANGEVENDE MASTER OPGELEID tot phi removal master. DE JARENLANGE KENNIS EN ERVARING WORDT TIJDENS DE TRAINING MET JOUW GEDEELD. DEZE TECHNIEK IS RELATIEF MAKKELIJK TE LEREN EN STELT JOU IN STAAT OM OP KORTE TERMIJN NA DE CURSUS TE STARTEN ALS phi removal specialist.

Wat is de Phi Removal-cursus?

Phi Removal is de meest veilige en effectieve techniek voor het verwijderen van tatoeages, micropigmentatie en microblading. De Phi Removal methode die Royal Beauty Academy aanbiedt is de minst agressieve methode voor het verwijderen van pigmenten uit de huid. Met de Phi Removal training word jij in 1 dag klaargestoomd om alle soorten pigmentaties, ongeacht kleur, te verwijderen van elke plek op het lichaam. Ook de leeftijd van de pigmentatie speelt geen rol.

Deze behandeling wordt op dezelfde manier uitgevoerd als de pigmentatie behandeling. Tijdens de training wordt aandacht besteed aan de 3 verschillende technieken, namelijk  manueel verwijderen van pigmentaties, verwijderen van pigmenten door middel van de PMU machine en als laatst leer je ook gebruik te maken van de microneedling pen voor het verwijderen van pigmenten.  

Phi removal

Wat ga jij leren?

Tijdens de training worden onderstaande onderwerpen behandeld. Zo maak je in 1 dag kennis met alle facetten van het veilig verwijderen van pigmenten.

Wat krijgen cursisten?

De opleiding bestaat uit een langer traject dan alleen de cursusdag. Je krijgt daarbij namelijk het volgende: 

  • 6 maanden lang contact met je master via de ‘Craft Master’ applicatie.
  • De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, etc.)
  • De App bestaat naast de theorie, uit 9 levels (opdrachten) die door de student gedaan moeten worden voor het officiële certificaat.
  • Constante begeleiding door de cursus en beschikbaar voor hulp en advies.
  • Een STARTERSKIT met alle materialen en het apparaat die je nodig hebt om te beginnen. De inhoud van het starterspakket is als volgt:

1x Phi Removal Enzyme Power
1x Phi Removal Light S
1x Neutralizer
1x Universal holder
1x PhiGlow holder
20x PhiBrows 9 flat blades
20x PhiBrows 3 round blades
20x PhiBrows 5 round blades

120x PhiBrows 38 Pins shading Needles
1x Philashes applicator 100/1
Skin Candy scar protection balm
10ml 9/1 1Skin Candy after Care Balm 10ml 9/1
1x 5/1 Phiwipes aftercare
1x ink Cup 50/1

Play Video

Certificaat

Na de trainingsdagen ontvangen alle cursisten een certificaat van deelname aan de Phi Removal training bij Royal Beauty Academy. Om een gecertificeerde Phi Removal Artist te worden en om opgenomen te worden op de Phi Academy wereldkaart als behandelaar dien je alle levels in de Craft Master App behaald te hebben.

Duur van de cursus

Gemiddeld ronden cursisten deze opleiding binnen 2 tot 3 maanden af. Heb jij meer tijd nodig voor het afronden van alle levels en het theorie examen. Dit is geen enkel probleem, je krijgt namelijk 6 maanden ondersteuning van de Craft Master App.

Aanvangsniveau

Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze opleiding. De cursus is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Technische ondersteuning

Phi Acedemy zorgt voor constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum en ook via officiële dermatoloog en arts Dr. Phi. 

Annulering

  • Bij annulering tot 1 maand voor de aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding kosteloos te vervallen
  • Bij annulering tot 1 maand tot 2 weken voor de aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het totale lesgeld in rekening gebracht
  • Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het totale lesgeld in rekening gebracht
  • Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige lesgeld betaald te worden.

Products not found