slide1-5
slide1-2
Slide1-1

Cursus | Phi Ion

IN DE PHI ION CURSUS LEER JE HOE JE EEN PLASMA PEN APPARAAT GEBRUIKT VOOR HUIDVERJONGING, HET VERBETEREN VAN DE CONDITIE VAN DE HUID EN HET VERWIJDEREN VAN VERANDERINGEN VAN HET HUIDOPPERVLAK.

KRIJG TRAINING VAN DE GRAND MASTER JELENA MISIC!

Wat is de Phi Ion-cursus?

In de Phi Ion-cursus leert u hoe u een plasma-penapparaat gebruikt voor huidverjonging, het verbeteren van de conditie van de huid en het verwijderen van veranderingen van het huidoppervlak. Phi Ion Pen is een minimaal invasief cosmetisch hulpmiddel voor nauwkeurig georiënteerde sublimatie van de oppervlakkige huidlaag.

Wat is het voordeel van deze techniek?

Het voordeel van Phi Ion-training is dat u door één techniek te leren, de kennis opdoet om vele behandelingen uit te voeren die u uw klanten kunt aanbieden. Het gaat om verschillende indicaties voor een Phi Ion behandeling: van het aanspannen van de huid van de oogleden, het aanspannen van verslapte huid op het gezicht en lichaam, het verminderen van striae, het verminderen van littekens en acnelittekens tot het verwijderen van huidveranderingen zoals milia, haarvaten, papillomen, wratten, fibromen, keratosen, kersenangiomen, vlekken. Een ander belangrijk voordeel is dat de investering in materiaal per behandeling klein is en de winst hoog. Wat je nodig hebt voor deze behandeling is Phi Ion pen pro, elektrode en kennis om de techniek correct uit te voeren.

Voor wie is de cursus?

Het is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de Phi Ion-techniek. Eerdere ervaring is niet nodig. Er zijn geen speciale medische licenties vereist.

Wat krijgen cursisten?

De opleiding bestaat uit een langer traject dan alleen de cursusdag. Je krijgt daarbij namelijk het volgende: 

  • 6 maanden lang contact met je master via de ‘Craft Master’ applicatie.
  • De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, etc.)
  • De App bestaat naast de theorie, uit 12 levels (opdrachten) die door de student gedaan moeten worden voor het officiële certificaat.
  • Constante begeleiding door de cursus en beschikbaar voor hulp en advies.
  • Een STARTERSKIT met alle materialen en het apparaat die je nodig hebt om te beginnen. De inhoud van het starterspakket is als volgt:

PhiWipes Asept Wipes 20/1,
PhiWipes MakeUp Remover 20/1,
Phiion Pro kit,
PhiIon Pro Electrodes short 15 mm 10/1,
PhiIon Pro Electrodes long 30 mm 10/1,
PhiLings Black head remover,
Phi Marker Pen White,

Skin Candy Scar Protection 9/1,
Skin Candy After Care Balm 9/1,
PhiFoil Lips & Brows 200/1,
PhiFoil Face 100/1,
Fractional tip for PHI-ION PRO,
Acne tip for PHI -ION PRO

Certificaat

Aan het einde van de cursus ontvangen alle cursisten de Phi Ion deelname certificaat. Om het officiële certificaat te bemachtigen dient de student met de e-learning ‘craftmaster’ applicatie 12 opdrachten in te leveren. 

De levels zijn de foto’s van je behandelingen; wij vragen bijvoorbeeld  5 foto’s van de Phi Ion behandelingen. 

Cursisten die de online cursus succesvol voltooien ontvangen het officiële Phillings Technician certificaat en twee logo’s namelijk: het Phillings Artist-logo en PhiIon Technician logo.

Duur van de cursus

De opleiding duurt één dag en start met de theorie, hygiëne, behandelprotocollen en product-uitleg. Hierna wordt onder begeleiding van de Grand Master gewerkt op een live model. Lunch is inbegrepen.

Aanvangsniveau

Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze opleiding. De cursus is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Technische ondersteuning

Phi Acedemy zorgt voor constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum en ook via officiële dermatoloog en arts Dr. Phi. 

Annulering

  • Bij annulering tot 1 maand voor de aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding kosteloos te vervallen
  • Bij annulering tot 1 maand tot 2 weken voor de aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het totale lesgeld in rekening gebracht
  • Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het totale lesgeld in rekening gebracht
  • Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige lesgeld betaald te worden.

Products not found