slide1-5
slide1-2
Slide1-1

Cursus | PhiLings

PHILINGS IS EEN CURSUS WAAR JE PLASMA- EN MICRONEEDLING-TECHNIEKEN LEERT. DE TECHNIEKEN KUNNEN SAMEN OF AFZONDERLIJK WORDEN GEDAAN. DE PHILINGS-CURSUS BEVAT EEN UITGEBREID STARTERSPAKKET INCLUSIEF BEIDE APPARATEN!

KRIJG TRAINING VAN DE GRAND MASTER JELENA MISIC!

Wat is de PhiLings-cursus?

De cursus omvat het leren over Philings-technieken: Phi Ion Plasma-lift en Microneedling. Deze kunnen in combinatie of afzonderlijk worden gedaan, afhankelijk van de indicatie van de behandeling. In de PhiLings-cursus behandelen wij beide technieken en worden deze als één geheel aangeboden.

 • De Phi Ion Plasmapen is een revolutionaire methode die in staat is om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van een cosmetische chirurg. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. De Phi Ion Plasmapen zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft vele positieve effecten voor op de lange termijn.

 • Microneedling is een huidregeneratie- en verjongingsprocedure die de aanmaak van collageen stimuleert en een betere opname van cosmetisch actieve stoffen mogelijk maakt. De Phi Microneedling zorgt voor huidverjonging en huid verstrakking, verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen, maakt de huid steviger en gladder, verbetert pigmentproblemen en nog veel meer.

De PhiLings-cursus bevat een uitgebreid starterspakket inclusief BEIDE apparaten

Wat is het doel van deze techniek?

Deze effectieve procedure behandelt met succes een breed scala aan aandoeningen van zowel het gezicht als het lichaam. De effecten van deze behandeling zijn meervoudig – het gladstrijken van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en -tonus, het verminderen van vergrote poriën, het verbeteren van de huidstructuur en verjonging, het verlichten van acnelittekens en andere soorten littekens, het verminderen van melasma en hyperpigmentatie, het verminderen van striae, het stimuleren van haargroei en verbetering van alopecia, liften van de huid op de oogleden, verwijderen van goedaardige huidveranderingen zoals wratten, keratosen, vleesbomen en verwijde haarvaten, enz.

Voor wie is de cursus?

Het is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de Philings-techniek. Eerdere ervaring is niet nodig. Er zijn geen speciale medische licenties vereist.

Wat krijgen cursisten?

De opleiding bestaat uit een langer traject dan alleen de twee live cursusdagen. Je krijgt daarbij namelijk het volgende: 

 • 6 maanden lang contact met je master via de ‘Craft Master’ applicatie.
 • De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, etc.)
 • De App bestaat naast de theorie, uit 12 levels (opdrachten) die door de student gedaan moeten worden voor het officiële certificaat.
 • Constante begeleiding door de cursus en beschikbaar voor hulp en advies.
 • Een STARTERSKIT met materiaal en apparaten voor het uitvoeren van 20 Microneedling- en 30 Ion-behandelingen opgestuurd naar de cursist. De inhoud van het starterspakket is als volgt:

1 x Microneedling Simplicity Artist-machine
1 x Phi-Ion-pen PRO
1x Witte potloodmarker
1x Universele houder
10x Skin Candy naverzorgingsbalm
10x 3S naalden
10x 5s naalden

10x Microneedling (gepatenteerd) solution – JIVE
10x Microneedling (gepatenteerd) solution – TANGO
20x Ultimate Skin Cocktail
20x After Treatment Masks
20x Phi Asept Wipes
20x Disposable Microneedling naalden

Certificaat

Aan het einde van de cursus ontvangen alle cursisten de Phillings deelname certificaat. Om het officiële certificaat te bemachtigen dient de student met de e-learning ‘craftmaster’ applicatie 12 opdrachten in te leveren. 

De levels zijn de foto’s van je behandelingen; wij vragen bijvoorbeeld 5 foto’s van microneedling resultaat en 5 foto’s van de Phi Ion behandelingen. 

Cursisten die de online cursus succesvol voltooien ontvangen het officiële Phillings Technician certificaat en drie logo’s namelijk: het Phillings Artist-logo, PhiMicroneedling en PhiIon Technician logo.

Duur van de cursus

De opleiding duurt twee dagen en start met de theorie, hygiëne, behandelprotocollen en product-uitleg. Hierna wordt onder begeleiding van de Grand Master gewerkt op een live model. Lunch is inbegrepen.

Aanvangsniveau

Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze opleiding. De cursus is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Technische ondersteuning

Phi Acedemy zorgt voor constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum en ook via officiële dermatoloog en arts Dr. Phi. 

Annulering

 • Bij annulering tot 1 maand voor de aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding kosteloos te vervallen
 • Bij annulering tot 1 maand tot 2 weken voor de aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het totale lesgeld in rekening gebracht
 • Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het totale lesgeld in rekening gebracht
 • Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige lesgeld betaald te worden.

Products not found