FAQ

Algemeen

PhiBrows Microblading is een speciale techniek voor het handmatig tekenen van hyperrealistische wenkbrauwen. Deze techniek staat ook bekend als Microblading. PhiBrows Microblading is een van de populairste behandelingen en een cursus bij PhiAcademy waar iedereen zich voor kan inschrijven, ongeacht eerdere ervaring.
De titel Royal Artist wordt verkregen door het perfectioneren van de kennis en werktechniek, en het volgen van de First Class Service-cursus. Royal Artists hebben de mogelijkheid om meer te vragen voor hun behandelingen en om de begeleiding van studenten te verzorgen.
Afhankelijk van hoeveel tijd je dagelijks besteedt aan oefenen en hoe je communiceert met de Master, is de gemiddelde tijd om de Microblading-techniek onder de knie te krijgen 3 maanden.
De prijs van de behandeling verschilt per land. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoeveel artiesten in jouw land verdienen.
De gemiddelde tijd om de investering in de cursus terug te verdienen is ongeveer 5 maanden. PhiBrows Premium cursusstudenten hebben de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan het programma “Get More Clients”, waardoor ze sneller klanten kunnen bereiken.
Je hebt geen eerdere ervaring en kennis nodig op het gebied van cosmetica en cosmetische behandelingen om een nieuwe carrière bij PhiAcademy te beginnen. Elke student moet vanaf het begin beginnen, of hij/zij nu arts, advocaat, grafisch ontwerper, schoonheidsspecialist is of geen eerdere werkervaring heeft.
Artiesten hebben de vrijheid om te kiezen of ze met andere salons willen werken of hun eigen salon willen openen, omdat de waarde van het Phi-merk hen voorziet van klanten waar ze ook kiezen om te werken. In elk land zijn er echter regels voor het openen van een salon, en het is noodzakelijk om hiernaar te informeren.
Je kunt ongeveer 70 tot 80 mensen behandelen.
De resultaten kunnen variëren, maar de meeste studenten krijgen binnen 3-9 maanden hun investering terug. Dit is afhankelijk van wanneer je begint met het behandelen met de microblading-methode en hoeveel je per microblading-behandeling betaald krijgt.
Gemiddeld ben je ongeveer 16-20 EUR kwijt per behandeling

BoldBrows online cursus

De maximale duur van de online training is 6 maanden. Na deze periode kun je eventueel om verlenging vragen.
Zodra de betaling is verwerkt, wordt je Craftmaster-account geactiveerd voor toegang en kun je vanaf dat moment al genieten van alle leermaterialen. Als je de online cursus hebt geboekt, wordt je starterspakket per post opgestuurd naar het opgegeven adres.
Na het behalen van het certificaat en het succesvol voltooien van alle 12 levels van de Craftmaster online educatie, word je geplaatst als artiest op de PhiAcademy-behandelaarsplattegrond. Ook na de 2-daagse cursus ontvang je een certificaat van aanwezigheid (Certificate of Attendance). Alle gecertificeerde studenten hebben het recht om deel te nemen aan de Perfection-trainingen en vervolgtrainingen om door te groeien in hun vakgebied.
De online cursus bestaat uit verschillende opdrachten en niveaus die je moet doorlopen in de Craftmaster-app. Onder begeleiding van een Master ontwikkel je je vaardigheden, beheers je elk niveau en bereik je uiteindelijk de Phi Academy-standaard. Na het succesvol afronden van alle opdrachten, ontvang je de titel PhiBrows Artiest en wordt je Golden Certificate per post opgestuurd. Als je nog meer vragen hebt over de PhiBrows online cursus, laat het me weten en ik help je graag verder.

Phi Academy App

Stap 1: Voer je e-mailadres en wachtwoord in van de oude versie van de Craftmaster-app.
Stap 2: Klik op ‘Enter’.

Na het voltooien van het registratieproces, download je de Craftmaster-app op een van je apparaten (smartphone, tablet, iPad, etc.) en wij activeren deze voor je. Je begint met het doorlopen van de verschillende opdrachten in de applicatie. Met ons toezicht gedurende de komende 6 maanden, ontwikkel je je vaardigheden, beheers je elk niveau en bereik je uiteindelijk de Phi Academy standaard.
Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je op de optie “Wachtwoord vergeten” op het inlogscherm van de Craftmaster-app. Voer je e-mailadres in en volg de instructies die je per e-mail ontvangt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Om je te registreren als nieuwe gebruiker, ga je naar de website van PhiAcademy en boek je de gewenste cursus. Na ontvangst van de factuur en de bevestigingsmail, volg je de stappen om je account aan te maken en te activeren met Craftmaster. Na goedkeuring krijg je toegang tot de Craftmaster voor de online cursus. Voor de live cursussen wordt je account na de cursus gekoppeld aan je Craftmaster-cursus.
Als je nog meer vragen hebt over de Phi Academy App, laat het me weten en ik help je graag verder.

× Hulp nodig?