Ailin's Reis naar Succes in de Beautybranche

Mijn naam is Ailin en sinds 2015 woon ik in Nederland, afkomstig uit Iran. Mijn achtergrond ligt in Software Engineering, maar na mijn verhuizing naar Nederland voelde ik de behoefte om een carrièreswitch te maken. Ik wilde meer met mensen werken en een baan hebben die elke dag anders is, in plaats van de hele dag achter een computer te zitten.

Na het bezoeken van talloze open dagen, ontdekte ik mijn passie voor de beautybranche en besloot ik me te specialiseren in PMU (Permanente Make-up). In 2019 begon ik vol enthousiasme aan mijn opleiding in Microblading. Gedreven door ambitie en doorzettingsvermogen volgde ik maandelijks nieuwe opleidingen om mijn vaardigheden te verbeteren.

Binnen een jaar werd ik door de Academy erkend als allround Phi Master in Nederland - een prestatie die normaal gesproken twee jaar in beslag neemt. Ik ben de eerste die deze titel binnen een jaar na het afronden van de opleiding heeft behaald.

 

Mijn belangrijkste doel is om anderen te inspireren en te helpen hun dromen als zelfstandig ondernemer te realiseren. Ik ben gepassioneerd over mijn vak en houd ervan om met liefde en toewijding les te geven. Ik zal je vanaf het begin begeleiden, zelfs als je geen ervaring hebt.Ik heb zelf deze weg bewandeld en veel overwonnen.

Ik ben altijd een goed voorbeeld geweest voor mijn studenten, om te laten zien dat je kunt slagen zonder ervaring en met een achtergrond in een heel andere branche. Zelfs als je nog niet zo lang in Nederland woont en de Nederlandse taal nog niet volledig beheerst, is er niets dat je tegenhoudt.

PMU is een uitstekende branche omdat je het goed kunt combineren met je privéleven en in je eigen tijd kunt werken. Bovendien is er niet veel investering nodig en kun je er goed mee verdienen. Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren door mijn verhaal en ontdek jouw passie voor permanente make-up!

+31 6 15403441

Grow your own business

Start nu

Onze opleidingen

Boldbrows

Wacht niet langer en laat je opleiden bij Royal Beauty Academy.

Phi Contour

Maak nu de keuze voor de Phi Contour training bij Royal Beauty Academy.

Phi Bright

Wacht niet langer en laat je opleiden bij royal beauty academy.

Phi Removal

Wacht niet langer en laat je opleiden bij Royal Beauty Academy.

Ryan Ellico

Doctor

Minirba Agdol

Doctor

Joshua Ellico

Doctor

Teddy Theodore

Doctor

We staam voor passie, professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Over Royal Beauty Academy

Royal Beauty Academy is hét opleidingsinstituut voor de beauty branche. Wij bieden een breed scala aan opleidingen en cursussen op het gebied van permanente make-up, microneedling, en meer. Onze instructeurs zijn experts in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in de branche.
0 +

Succesvol bedrijven geholpen

Bij Royal Beauty Academy hebben we jarenlange ervaring in het opleiden van professionals in de beauty branche. Onze instructeurs zijn deskundig en goed opgeleid en zorgen voor de hoogste kwaliteit van training.

0 +

Erkenning en certificering

Onze opleidingen en cursussen zijn erkend door brancheorganisaties en certificerende instanties. Dit betekent dat je verzekerd bent van een hoog niveau van onderwijs en training.

Branko Babic

Verhaal over Phi

Tot nu toe heeft PhiAcademy meer dan 45000 gecertificeerde microblading Artists gecreëerd, meer dan 3500 Royal Artists, meer dan 1200 Master Assistants en 445 Masters die het recht hebben om microblading techniek aan anderen te leren. Als je ambities hebt om ooit Meester te worden door middel van de microblading techniek, dan is PhiAcademy de beste keuze voor jou.

Heb je meer informatie nodig over

Boldbrows Phi Contour Phi Bright Philips Hydrafacial Powderbrows Plasma Lift Phi Removal

× Hulp nodig?