Phi Bright

Wacht niet langer en laat je opleiden bij Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy word je door een toonaangevende master opgeleid tot Phi Bright Master. De jarenlange kennis en ervaring wordt tijdens de training met jou gedeeld. Deze techniek is relatief eenvoudig te leren en stelt jou in staat om op korte termijn na de cursus te starten als Phi Bright Specialist.

Duur

1 dag

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Live training, vanaf €1500,-
Online, vanaf €1300,-
* zonder machine

Beoordelingen

Hoe lang duurt de PhiBright-training?

PhiBright-training begint met de eendaagse live training die uit twee delen bestaat:

Deel 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voor te bereiden, wat de Microneedling PhiBright cursus inhoudt, een cursus over hygiëne, theorie van de huidstructuur en kenmerken van bepaalde delen van de huid van het gezicht en lichaam, manieren om verschillende huidtypes te bepalen en het herkennen van karakteristieke veranderingen in de huid, kennismaking met hulpmiddelen en apparaten die voor de behandeling kunnen worden gebruikt, en passende nazorg na de behandeling.

Pakketten

Prijzen

Beginnerskit:

Live : €1500
Online : €1300

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Technicus

Senior technicus

Student

TECHNICUS

SENIOR TECHNICUS

Meester Assistent

Meester Assistent

Meester technicus

Grootmeester

Certificaten

Phi Bright

Na het voltooien van een eendaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste Microneedling PhiBright Technician-certificaat, evenals hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat ga jij leren?

Tijdens de training leggen wij de basis van jouw kennis op het gebied van Phi Bright. Leer alles op het gebied van microcirculatie technieken. De trainingsdag staat in het teken van de volgende onderdelen:

Geen enkele huid is hetzelfde. De serums die worden gebruikt tijdens een Phi Bright behandeling worden per klant afgestemd op de huidconditie. De Phi Bright Applicatie helpt Phi Bright specialisten bij het samenstellen van het perfecte serum per behandeling afgestemd.

Tijdens de training worden onderstaande onderwerpen behandeld. Zo maak je in 1 dag kennis met de technieken om collageen productie, huidregeneratie en haargroei te stimuleren. Alle deze behandelingen worden specifiek afgestemd per huidconditie.

Goed om te weten

Je dient een eigen model mee te nemen voor dag 2 – praktijk.

Algemene eisen model:
– Niet zwanger, of borstvoeding geven
– Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik roaccutane (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden op of rondom de wenkbrauwen.
– Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken.

Let op planning modellen gaan in overleg met de academy na inschrijving.

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: ook  staan onze dermatoloog en artsen  klaar, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen. .

Op zoek naar andere opleidingen?

Phi Bright

Duur

Lorem ipsum dolor sit

Prijs

Live training €1400
zinder machine

Online training €1200
zonder mashine

Volgende startdatum

Lorem ipsum dolor sit

Subsidieregeling

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet?

Lorem ipsum dolor sit amet?

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
× Hulp nodig?