Phi Bright

Wacht niet langer en laat je opleiden bij Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy word je door een toonaangevende master opgeleid tot Phi Bright Master. De jarenlange kennis en ervaring wordt tijdens de training met jou gedeeld. Deze techniek is relatief eenvoudig te leren en stelt jou in staat om op korte termijn na de cursus te starten als Phi Bright Specialist.

Duur

1 dag

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Live training, vanaf €1750,-
Online, vanaf €1550,-
* zonder machine

Beoordelingen

Hoe lang duurt de PhiBright-training?

PhiBright-training begint met de eendaagse live training die uit twee delen bestaat:

Dag 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voor te bereiden, wat de Microneedling PhiBright cursus inhoudt, een cursus over hygiëne, theorie van de huidstructuur en kenmerken van bepaalde delen van de huid van het gezicht en lichaam, manieren om verschillende huidtypes te bepalen en het herkennen van karakteristieke veranderingen in de huid, kennismaking met hulpmiddelen en apparaten die voor de behandeling kunnen worden gebruikt, en passende nazorg na de behandeling.

Pakketten

Prijzen

Starter PAKKET:

Live : €1750
Online : €1550

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Technicus

Senior technicus

Student

TECHNICUS

SENIOR TECHNICUS

Meester Assistent

Meester Assistent

Meester technicus

Grootmeester

Certificaten

Phi Bright

Na het voltooien van een eendaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste Microneedling PhiBright Technician-certificaat, evenals hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Previous slide
Next slide

Wat ga jij leren?

Tijdens de training leggen wij de basis van jouw kennis op het gebied van Phi Bright. Leer alles op het gebied van microcirculatie technieken. De trainingsdag staat in het teken van de volgende onderdelen:

Geen enkele huid is hetzelfde. De serums die worden gebruikt tijdens een Phi Bright behandeling worden per klant afgestemd op de huidconditie. De Phi Bright Applicatie helpt Phi Bright specialisten bij het samenstellen van het perfecte serum per behandeling afgestemd.

Tijdens de training worden onderstaande onderwerpen behandeld. Zo maak je in 1 dag kennis met de technieken om collageen productie, huidregeneratie en haargroei te stimuleren. Alle deze behandelingen worden specifiek afgestemd per huidconditie.

Goed om te weten

Voor de praktijkdag van onze cursus is het nodig dat je zelf een model meeneemt. Om ervoor te zorgen dat de leerervaring optimaal is, moet je model aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • Het model mag niet zwanger zijn of borstvoeding geven.
  • Er mogen geen chronische huidziekten zoals eczeem aanwezig zijn.
  • Het model mag geen contactallergie hebben.
  • Er mag geen bestaande Permanente Make-Up (PMU) aanwezig zijn.
  • Diabetes mag niet voorkomen bij het model.
  • Er mag geen recent gebruik van Roaccutane (voor acne) zijn.
  • Er mogen geen plastische chirurgische ingrepen rondom de wenkbrauwen in de afgelopen 3 maanden hebben plaatsgevonden.
  • Het model mag geen fillers of botox behandelingen in de afgelopen 3 weken hebben gehad.

Houd er rekening mee dat de planning van modellen in overleg met de academie gaat, na inschrijving voor de cursus. Dit zorgt ervoor dat aan alle voorwaarden wordt voldaan en dat de praktijkdag soepel verloopt.

De E-learning Craft Master-applicatie, die is ontwikkeld met de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, vormt de basis van ons online leerplatform. Deze methodologie staat bekend om zijn effectiviteit in het verbeteren van vaardigheden en concurrentiekracht in de schoonheidsindustrie. Onder mijn begeleiding als Grandmaster Ailin, biedt deze applicatie een rijke en dynamische leerervaring.

Binnen deze app krijgen studenten toegang tot een uitgebreide reeks onderwerpen, variërend van basiskennis zoals hygiëne en huidtypes tot geavanceerde technieken met pigmenten en instrumentbeheer. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreid assortiment aan visuele hulpmiddelen zoals foto’s en video’s, wat het leerproces aanzienlijk verrijkt.

De applicatie omvat meerdere niveaus van opdrachten die studenten moeten voltooien om door te gaan in de cursus. Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat je geleidelijk je vaardigheden opbouwt. Je kunt je voltooide werk uploaden voor persoonlijke feedback, waarmee je waardevolle 1-op-1 begeleiding ontvangt van ervaren instructeurs.

Na succesvolle voltooiing van alle niveaus, ontvangen studenten ons “Golden Certificate”. Dit certificaat erkent je vaardigheden en kwalificaties en plaatst je op de wereldkaart van erkende schoonheidsprofessionals.

De voordelen van deze cursus omvatten het besparen van reiskosten, het flexibel indelen van je tijd, en de mogelijkheid om te oefenen waar en wanneer je maar wilt, allemaal terwijl je gedetailleerde en toegewijde begeleiding krijgt van een expert in de industrie. Deze moderne benadering van leren verzekert dat je volledig bent voorbereid op een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.

Een verzorgde lunch is voor alle deelnemers bij de prijs inbegrepen.

Bij onze academie zetten we ons in voor uitmuntende begeleiding in de schoonheidsbranche. Dit omvat niet alleen voortdurende technische hulp, maar ook professionele medische ondersteuning. Onze ervaren dermatologen en artsen staan altijd paraat om al je vragen te beantwoorden, vooral bij uitdagingen gerelateerd aan specifieke huidproblemen. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat onze studenten de beste zorg en kennis ontvangen, essentieel voor hun ontwikkeling en succes in de schoonheidssector.

Op zoek naar andere opleidingen?

Phi Bright

Duur

Lorem ipsum dolor sit

Prijs

Live training €1400
zinder machine

Online training €1200
zonder mashine

Volgende startdatum

Lorem ipsum dolor sit

Subsidieregeling

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet?

Lorem ipsum dolor sit amet?

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
× Hulp nodig?