Phi Removal

Wacht niet langer en laat je opleiden bij royal beauty academy. bij royal beauty academy word je door een toonaangevende master opgeleid tot phi removal master. de jarenlange kennis en ervaring wordt tijdens de training met jouw gedeeld. deze techniek is relatief makkelijk te leren en stelt jou in staat om op korte termijn na de cursus te starten als phi removal specialist.

Duur

1 dag

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Live training vanaf €1600,-
Online, vanaf €1300,-

Beoordelingen

Hoe lang duurt de PhiRemoval- training?

PhiRemoval-training begint met de eendaagse live training die uit twee delen bestaat:

Deel 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voorbereiden, wat houdt een PhiRemoval behandeling in, een cursus hygiëne, herkennen van de oorsprong van het pigment, passende verzorging na de behandeling.

Deel 2

Praktijkgedeelte: tatoeages en permanente make-up verwijderen op levend model.

Pakketten

Prijzen

Beginnerskit:

Live : €1600
Online : €1300

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Technicus

Senior technicus

Student

TECHNICUS

SENIOR TECHNICUS

Meester Assistent

Meester Assistent

Meester technicus

Grootmeester

Certificaten

Phi Removal

Na het voltooien van een eendaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas na het voltooien van de taken in de Craftmaster-applicatie ontvangen ze het juiste PhiRemoval Technician-certificaat, evenals hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat ga jij leren?

Tijdens de training worden onderstaande onderwerpen behandeld. Zo maak je in 1 dag kennis met alle facetten van het veilig verwijderen van pigmenten.

Goed om te weten

Je dient een eigen model mee te nemen voor dag 2 – praktijk.

Algemene eisen model:
– Niet zwanger, of borstvoeding geven
– Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik roaccutane (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden op of rondom de wenkbrauwen.
– Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken.

Let op planning modellen gaan in overleg met de academy na inschrijving.

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: ook  staan onze dermatoloog en artsen  klaar, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen. .

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?