Phi Contour

Maak nu de keuze voor de Phi Contour training bij Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy word je door een toonaangevende Master opgeleid tot Permanente make up Artist. Bij Royal Beauty Academy leer jij hoe je de perfecte eyeliners en lip technieken kunt toepassen voor alleen de allermooiste resultaten. Met de Phi Contour training leer je de nieuwste methodes en technieken voor het creëren van de aller beste resultaten voor jouw klanten.

Krijg training van de grand master jelena misic!

Duur

2 dagen

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs Live training

Beginner vanaf €2200,-
Ervarende studenten vanaf €1600,-

Prijs Online training

Beginner vanaf €1700,-
Ervarende studenten vanaf €1200,-

Beoordelingen

Hoe lang duurt een PhiContour-training?

PhiContour training begint met de driedaagse live training die uit drie delen bestaat:

Dag 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voorbereiden, wat PhiContour training inhoudt, een cursus hygiëne, gezichtsanatomie, kleurtheorie, passende zorg na de behandelingen.

Dag 2

Het praktische deel van de eyeliner-oefening op levend model.

Dag 3

Het praktische deel van het oefenen van permanente lipmake-up op levend model.

Pakketten

Prijzen

Starter kit voor Beginners:

Live : €2200
Online : €1800
Pmu Machine: €550

Startr pakken voor ervarende studenten:

Live : €1900
Online : €1600
Pmu Machine: €550

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Artiest

Koninklijke artiest

Student

Artiest

Koninklijke artiest

Meester Assistent

Meester Assistent

Ambachtelijke Meester

Grootmeester

Certificaten

Phi Contour

Na het voltooien van een driedaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste PhiContour Artist-certificaat en hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat ga jij leren?

Maak nu de keuze voor de Phi Contour training bij Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy word je door een toonaangevende Master opgeleid tot Permanente make up Artist. Bij Royal Beauty Academy leer jij hoe je de perfecte eyeliners en lip technieken kunt toepassen voor alleen de allermooiste resultaten. Met de Phi Contour training leer je de nieuwste methodes en technieken voor het creëren van de aller beste resultaten voor jouw klanten. Met deze training ben jij met de juiste inzet in staat om je bestaande omzet te verhogen met deze luxe en veelgevraagde behandelingen. Moet jij nog een professionele carrière als PMU artist starten? Kies dan direct voor een van de beste opleider in Nederland, bij Royal Beauty Academy word jij opgeleid door een Master met jarenlange ervaring.

Goed om te weten

Voor de praktijkdag van onze cursus is het nodig dat je zelf een model meeneemt. Om ervoor te zorgen dat de leerervaring optimaal is, moet je model aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • Het model mag niet zwanger zijn of borstvoeding geven.
  • Er mogen geen chronische huidziekten zoals eczeem aanwezig zijn.
  • Het model mag geen contactallergie hebben.
  • Er mag geen bestaande Permanente Make-Up (PMU) aanwezig zijn.
  • Diabetes mag niet voorkomen bij het model.
  • Er mag geen recent gebruik van Roaccutane (voor acne) zijn.
  • Er mogen geen plastische chirurgische ingrepen rondom de wenkbrauwen in de afgelopen 3 maanden hebben plaatsgevonden.
  • Het model mag geen fillers of botox behandelingen in de afgelopen 3 weken hebben gehad.

Houd er rekening mee dat de planning van modellen in overleg met de academie gaat, na inschrijving voor de cursus. Dit zorgt ervoor dat aan alle voorwaarden wordt voldaan en dat de praktijkdag soepel verloopt.

De E-learning Craft Master-applicatie, die is ontwikkeld met de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, vormt de basis van ons online leerplatform. Deze methodologie staat bekend om zijn effectiviteit in het verbeteren van vaardigheden en concurrentiekracht in de schoonheidsindustrie. Onder mijn begeleiding als Grandmaster Ailin, biedt deze applicatie een rijke en dynamische leerervaring.

Binnen deze app krijgen studenten toegang tot een uitgebreide reeks onderwerpen, variërend van basiskennis zoals hygiëne en huidtypes tot geavanceerde technieken met pigmenten en instrumentbeheer. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreid assortiment aan visuele hulpmiddelen zoals foto’s en video’s, wat het leerproces aanzienlijk verrijkt.

De applicatie omvat meerdere niveaus van opdrachten die studenten moeten voltooien om door te gaan in de cursus. Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat je geleidelijk je vaardigheden opbouwt. Je kunt je voltooide werk uploaden voor persoonlijke feedback, waarmee je waardevolle 1-op-1 begeleiding ontvangt van ervaren instructeurs.

Na succesvolle voltooiing van alle niveaus, ontvangen studenten ons “Golden Certificate”. Dit certificaat erkent je vaardigheden en kwalificaties en plaatst je op de wereldkaart van erkende schoonheidsprofessionals.

De voordelen van deze cursus omvatten het besparen van reiskosten, het flexibel indelen van je tijd, en de mogelijkheid om te oefenen waar en wanneer je maar wilt, allemaal terwijl je gedetailleerde en toegewijde begeleiding krijgt van een expert in de industrie. Deze moderne benadering van leren verzekert dat je volledig bent voorbereid op een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.

Een verzorgde lunch is voor alle deelnemers bij de prijs inbegrepen.

Bij onze academie zetten we ons in voor uitmuntende begeleiding in de schoonheidsbranche. Dit omvat niet alleen voortdurende technische hulp, maar ook professionele medische ondersteuning. Onze ervaren dermatologen en artsen staan altijd paraat om al je vragen te beantwoorden, vooral bij uitdagingen gerelateerd aan specifieke huidproblemen. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat onze studenten de beste zorg en kennis ontvangen, essentieel voor hun ontwikkeling en succes in de schoonheidssector.

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?