Phi Contour

Maak nu de keuze voor de Phi Contour training bij Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy word je door een toonaangevende Master opgeleid tot Permanente make up Artist. Bij Royal Beauty Academy leer jij hoe je de perfecte eyeliners en lip technieken kunt toepassen voor alleen de allermooiste resultaten. Met de Phi Contour training leer je de nieuwste methodes en technieken voor het creëren van de aller beste resultaten voor jouw klanten.

Krijg training van de grand master jelena misic!

Duur

2 dagen

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs Live training

Vanaf € 1600,-

Beoordelingen

Hoe lang duurt een PhiContour-training?

PhiContour training begint met de driedaagse live training die uit drie delen bestaat:

Dag 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voorbereiden, wat PhiContour training inhoudt, een cursus hygiëne, gezichtsanatomie, kleurtheorie, passende zorg na de behandelingen.

Dag 2

Het praktische deel van de eyeliner-oefening op levend model. Het praktische deel van het oefenen van permanente lipmake-up op levend model.

Pakketten

Prijzen

Starter kit voor Beginners:

Live : €2200
Online : €1800
Pmu Machine: €550

STARTER pakken voor ervarende studenten:

Live : €1900
Online : €1600
Pmu Machine: €550

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Artiest

Koninklijke artiest

Student

Artiest

Koninklijke artiest

Meester Assistent

Meester Assistent

Ambachtelijke Meester

Grootmeester

Certificaten

Phi Contour

Na het voltooien van een driedaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste PhiContour Artist-certificaat en hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat ga jij leren?

Maak nu de keuze voor de Phi Contour training bij Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy word je door een toonaangevende Master opgeleid tot Permanente make up Artist. Bij Royal Beauty Academy leer jij hoe je de perfecte eyeliners en lip technieken kunt toepassen voor alleen de allermooiste resultaten. Met de Phi Contour training leer je de nieuwste methodes en technieken voor het creëren van de aller beste resultaten voor jouw klanten. Met deze training ben jij met de juiste inzet in staat om je bestaande omzet te verhogen met deze luxe en veelgevraagde behandelingen. Moet jij nog een professionele carrière als PMU artist starten? Kies dan direct voor een van de beste opleider in Nederland, bij Royal Beauty Academy word jij opgeleid door een Master met jarenlange ervaring.

Goed om te weten

Je dient een eigen model mee te nemen voor dag 2 – praktijk.

Algemene eisen model:
– Niet zwanger, of borstvoeding geven
– Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik roaccutane (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden op of rondom de wenkbrauwen.
– Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken.

Let op planning modellen gaan in overleg met de academy na inschrijving.

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: ook  staan onze dermatoloog en artsen  klaar, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen. .

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?