Philips

Philings is een cursus waar je plasma- en microneedling-technieken leert. de technieken kunnen samen of afzonderlijk worden gedaan. de philings-cursus bevat een uitgebreid starterspakket inclusief beide apparaten!

Krijg training van de grand master Jelena Misic!

Duur

2 dagen

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Live training, vanaf €1350,-
Online training, vanaf €1100,-
Zonder pm machine

Beoordelingen

Hoe lang duurt een Philips-training?

Philips training begint met de tweedaagse live training die uit twee delen bestaat:

Dag 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voorbereiden, wat Philips behandeling inhoudt, cursus hygiëne, theorie huidstructuur en kenmerken van bepaalde delen van de huid van gezicht en lichaam, hoe verschillende huidtypes te bepalen en kenmerkende huidveranderingen te herkennen, inleiding tot hulpmiddelen en apparaten die voor de behandeling worden gebruikt, passende zorg na de behandeling.

Pakketten

Prijzen

Starter kit

Live : €1400
Online : €1200
Pmu Machine: €550

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Technicus

Senior technicus

Student

TECHNICUS

SENIOR TECHNICUS

Meester Assistent

Meester Assistent

Meester technicus

Grootmeester

Certificaten

Philips

Na het voltooien van een tweedaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste PhiLings Technician-certificaat en hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat is het doel van deze techniek?

Deze effectieve procedure behandelt met succes een breed scala aan aandoeningen van zowel het gezicht als het lichaam. De effecten van deze behandeling zijn meervoudig – het gladstrijken van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en -tonus, het verminderen van vergrote poriën, het verbeteren van de huidstructuur en verjonging, het verlichten van acnelittekens en andere soorten littekens, het verminderen van melasma en hyperpigmentatie, het verminderen van striae, het stimuleren van haargroei en verbetering van alopecia, liften van de huid op de oogleden, verwijderen van goedaardige huidveranderingen zoals wratten, keratosen, vleesbomen en verwijde haarvaten, enz.

Voor wie is de cursus?

Het is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de Philings-techniek. Eerdere ervaring is niet nodig. Er zijn geen speciale medische licenties vereist.

Goed om te weten

Je dient een eigen model mee te nemen voor dag 2 – praktijk.

Algemene eisen model:
– Niet zwanger, of borstvoeding geven
– Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik roaccutane (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden op of rondom de wenkbrauwen.
– Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken.

Let op planning modellen gaan in overleg met de academy na inschrijving.

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: ook  staan onze dermatoloog en artsen  klaar, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen. .

Op zoek naar andere opleidingen?

Philips

Duur

Lorem ipsum dolor sit

Prijs

Live training €1350
zonder pmu machine

Online training €1100
zonder pmu machine

Volgende startdatum

Lorem ipsum dolor sit

Subsidieregeling

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet?

Lorem ipsum dolor sit amet?

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
× Hulp nodig?