Philips

Philings is een cursus waar je plasma- en microneedling-technieken leert. de technieken kunnen samen of afzonderlijk worden gedaan. de philings-cursus bevat een uitgebreid starterspakket inclusief beide apparaten!

Krijg training van de grand master Jelena Misic!

Duur

2 dagen

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Online: al vanaf €1350
zonder pm machien

Beoordelingen

Hoe lang duurt een Philips-training?

Philips training begint met de tweedaagse live training die uit twee delen bestaat:

Dag 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voorbereiden, wat Philips behandeling inhoudt, cursus hygiëne, theorie huidstructuur en kenmerken van bepaalde delen van de huid van gezicht en lichaam, hoe verschillende huidtypes te bepalen en kenmerkende huidveranderingen te herkennen, inleiding tot hulpmiddelen en apparaten die voor de behandeling worden gebruikt, passende zorg na de behandeling.

Pakketten

Prijzen

Starter kit

Live : €1550
Online : €1350
Pmu Machine: €550

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Technicus

Senior technicus

Student

TECHNICUS

SENIOR TECHNICUS

Meester Assistent

Meester Assistent

Meester technicus

Grootmeester

Certificaten

Philips

Na het voltooien van een tweedaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste PhiLings Technician-certificaat en hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat is het doel van deze techniek?

Deze effectieve procedure behandelt met succes een breed scala aan aandoeningen van zowel het gezicht als het lichaam. De effecten van deze behandeling zijn meervoudig – het gladstrijken van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en -tonus, het verminderen van vergrote poriën, het verbeteren van de huidstructuur en verjonging, het verlichten van acnelittekens en andere soorten littekens, het verminderen van melasma en hyperpigmentatie, het verminderen van striae, het stimuleren van haargroei en verbetering van alopecia, liften van de huid op de oogleden, verwijderen van goedaardige huidveranderingen zoals wratten, keratosen, vleesbomen en verwijde haarvaten, enz.

Voor wie is de cursus?

Het is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de Philings-techniek. Eerdere ervaring is niet nodig. Er zijn geen speciale medische licenties vereist.

Goed om te weten

Voor de praktijkdag van onze cursus is het nodig dat je zelf een model meeneemt. Om ervoor te zorgen dat de leerervaring optimaal is, moet je model aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • Het model mag niet zwanger zijn of borstvoeding geven.
  • Er mogen geen chronische huidziekten zoals eczeem aanwezig zijn.
  • Het model mag geen contactallergie hebben.
  • Er mag geen bestaande Permanente Make-Up (PMU) aanwezig zijn.
  • Diabetes mag niet voorkomen bij het model.
  • Er mag geen recent gebruik van Roaccutane (voor acne) zijn.
  • Er mogen geen plastische chirurgische ingrepen rondom de wenkbrauwen in de afgelopen 3 maanden hebben plaatsgevonden.
  • Het model mag geen fillers of botox behandelingen in de afgelopen 3 weken hebben gehad.

Houd er rekening mee dat de planning van modellen in overleg met de academie gaat, na inschrijving voor de cursus. Dit zorgt ervoor dat aan alle voorwaarden wordt voldaan en dat de praktijkdag soepel verloopt.

De E-learning Craft Master-applicatie, die is ontwikkeld met de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, vormt de basis van ons online leerplatform. Deze methodologie staat bekend om zijn effectiviteit in het verbeteren van vaardigheden en concurrentiekracht in de schoonheidsindustrie. Onder mijn begeleiding als Grandmaster Ailin, biedt deze applicatie een rijke en dynamische leerervaring.

Binnen deze app krijgen studenten toegang tot een uitgebreide reeks onderwerpen, variërend van basiskennis zoals hygiëne en huidtypes tot geavanceerde technieken met pigmenten en instrumentbeheer. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreid assortiment aan visuele hulpmiddelen zoals foto’s en video’s, wat het leerproces aanzienlijk verrijkt.

De applicatie omvat meerdere niveaus van opdrachten die studenten moeten voltooien om door te gaan in de cursus. Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat je geleidelijk je vaardigheden opbouwt. Je kunt je voltooide werk uploaden voor persoonlijke feedback, waarmee je waardevolle 1-op-1 begeleiding ontvangt van ervaren instructeurs.

Na succesvolle voltooiing van alle niveaus, ontvangen studenten ons “Golden Certificate”. Dit certificaat erkent je vaardigheden en kwalificaties en plaatst je op de wereldkaart van erkende schoonheidsprofessionals.

De voordelen van deze cursus omvatten het besparen van reiskosten, het flexibel indelen van je tijd, en de mogelijkheid om te oefenen waar en wanneer je maar wilt, allemaal terwijl je gedetailleerde en toegewijde begeleiding krijgt van een expert in de industrie. Deze moderne benadering van leren verzekert dat je volledig bent voorbereid op een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.

Een verzorgde lunch is voor alle deelnemers bij de prijs inbegrepen.

Bij onze academie zetten we ons in voor uitmuntende begeleiding in de schoonheidsbranche. Dit omvat niet alleen voortdurende technische hulp, maar ook professionele medische ondersteuning. Onze ervaren dermatologen en artsen staan altijd paraat om al je vragen te beantwoorden, vooral bij uitdagingen gerelateerd aan specifieke huidproblemen. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat onze studenten de beste zorg en kennis ontvangen, essentieel voor hun ontwikkeling en succes in de schoonheidssector.

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?