Phi Bright

Wacht niet langer en laat je opleiden bij Royal Beauty Academy. Bij Royal Beauty Academy word je door een toonaangevende master opgeleid tot Phi Bright Master. De jarenlange kennis en ervaring wordt tijdens de training met jou gedeeld. Deze techniek is relatief eenvoudig te leren en stelt jou in staat om op korte termijn na de cursus te starten als Phi Bright Specialist.

Duur

1 dag

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Vanaf €1300,-

Beoordelingen

Hoe lang duurt de PhiBright-training?

PhiBright-training begint met de eendaagse live training die uit twee delen bestaat:

Deel 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voor te bereiden, wat de Microneedling PhiBright cursus inhoudt, een cursus over hygiëne, theorie van de huidstructuur en kenmerken van bepaalde delen van de huid van het gezicht en lichaam, manieren om verschillende huidtypes te bepalen en het herkennen van karakteristieke veranderingen in de huid, kennismaking met hulpmiddelen en apparaten die voor de behandeling kunnen worden gebruikt, en passende nazorg na de behandeling.

Pakketten

Prijzen

Beginnerskit:

Live : €1500
Online : €1300

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Technicus

Senior technicus

Student

TECHNICUS

SENIOR TECHNICUS

Meester Assistent

Meester Assistent

Meester technicus

Grootmeester

Certificaten

Phi Bright

Na het voltooien van een eendaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste Microneedling PhiBright Technician-certificaat, evenals hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat ga jij leren?

Tijdens de training leggen wij de basis van jouw kennis op het gebied van Phi Bright. Leer alles op het gebied van microcirculatie technieken. De trainingsdag staat in het teken van de volgende onderdelen:

Geen enkele huid is hetzelfde. De serums die worden gebruikt tijdens een Phi Bright behandeling worden per klant afgestemd op de huidconditie. De Phi Bright Applicatie helpt Phi Bright specialisten bij het samenstellen van het perfecte serum per behandeling afgestemd.

Tijdens de training worden onderstaande onderwerpen behandeld. Zo maak je in 1 dag kennis met de technieken om collageen productie, huidregeneratie en haargroei te stimuleren. Alle deze behandelingen worden specifiek afgestemd per huidconditie.

Goed om te weten

Voor de praktijkdag dien je zelf een model mee te nemen.

Criteria voor het model:

  • Niet zwanger en geeft geen borstvoeding
  • Geen last van chronische huidziekten, zoals eczeem
  • Geen contactallergieën
  • Geen permanente make-up reeds aangebracht
  • Geen diabetes
  • Geen gebruik van roaccutane (tegen acne)
  • Geen plastische chirurgie rondom de wenkbrauwen in de laatste 3 maanden
  • Geen behandeling met fillers of botox in de laatste 3 weken.

De planning voor de modellen wordt na inschrijving in overleg met Royal Beauty Academy bepaald.

De E-learning Craft Master-app, gebaseerd op de methodologie van Branko Babić, is ontwikkeld om dé standaard in de branche te zetten. Het versterkt vaardigheden en concurrentievermogen en biedt diverse certificeringsniveaus. Deze applicatie versnelt het leer- en ontwikkelproces van werknemers en focust op verschillende aspecten van de schoonheidsindustrie.

De lunch voor de deelnemers is bij de prijs inbegrepen.

Bij Royal Beauty Academy kun je altijd rekenen op technische support. Ons team staat ook klaar om al je vragen omtrent specifieke huidaandoeningen en problemen te beantwoorden.

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?