Philips

De Philips-cursus leert je de technieken van plasma- en microneedling-behandelingen. Deze technieken kunnen zowel gecombineerd als afzonderlijk worden uitgevoerd. De cursus bevat een uitgebreid starterspakket, inclusief beide apparaten!

Krijg training van de grand master Jelena Misic!

Duur

1 dag

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Vanaf € 1200,-
Zonder pm machine

Beoordelingen

Hoe lang duurt een Philips-training?

Philips training begint met de tweedaagse live training die uit twee delen bestaat:

Dag 1

Theoretisch gedeelte: hoe de cliënt voorbereiden, wat Philips behandeling inhoudt, cursus hygiëne, theorie huidstructuur en kenmerken van bepaalde delen van de huid van gezicht en lichaam, hoe verschillende huidtypes te bepalen en kenmerkende huidveranderingen te herkennen, inleiding tot hulpmiddelen en apparaten die voor de behandeling worden gebruikt, passende zorg na de behandeling.

Pakketten

Prijzen

Starter kit

Live : €1400
Online : €1200
Pmu Machine: €550

Hoe boek ik vooruitgang?

Student

Technicus

Senior technicus

Student

TECHNICUS

SENIOR TECHNICUS

Meester Assistent

Meester Assistent

Meester technicus

Grootmeester

Certificaten

Philips

Na het voltooien van een tweedaagse live training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en pas nadat ze de taken in de Craftmaster-applicatie hebben voltooid, ontvangen ze het juiste Philips Technician-certificaat en hun plaats op de kaart van artiesten of technici binnen de officiële Phi Academy-website.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat is het doel van deze techniek?

Deze effectieve procedure behandelt met succes een breed scala aan aandoeningen van zowel het gezicht als het lichaam. De effecten van deze behandeling zijn meervoudig – het gladstrijken van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en -tonus, het verminderen van vergrote poriën, het verbeteren van de huidstructuur en verjonging, het verlichten van acnelittekens en andere soorten littekens, het verminderen van melasma en hyperpigmentatie, het verminderen van striae, het stimuleren van haargroei en verbetering van alopecia, liften van de huid op de oogleden, verwijderen van goedaardige huidveranderingen zoals wratten, keratosen, vleesbomen en verwijde haarvaten, enz.

Voor wie is de cursus?

Het is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de Philips-techniek. Eerdere ervaring is niet nodig. Er zijn geen speciale medische licenties vereist.

Goed om te weten

Voor de praktijkdag dien je zelf een model mee te nemen.

Criteria voor het model:

  • Niet zwanger en geeft geen borstvoeding
  • Geen last van chronische huidziekten, zoals eczeem
  • Geen contactallergieën
  • Geen permanente make-up reeds aangebracht
  • Geen diabetes
  • Geen gebruik van roaccutane (tegen acne)
  • Geen plastische chirurgie rondom de wenkbrauwen in de laatste 3 maanden
  • Geen behandeling met fillers of botox in de laatste 3 weken.

De planning voor de modellen wordt na inschrijving in overleg met Royal Beauty Academy bepaald.

De E-learning Craft Master-app, gebaseerd op de methodologie van Branko Babić, is ontwikkeld om dé standaard in de branche te zetten. Het versterkt vaardigheden en concurrentievermogen en biedt diverse certificeringsniveaus. Deze applicatie versnelt het leer- en ontwikkelproces van werknemers en focust op verschillende aspecten van de schoonheidsindustrie.

De lunch voor de deelnemers is bij de prijs inbegrepen.

Bij Royal Beauty Academy kun je altijd rekenen op technische support. Ons team staat ook klaar om al je vragen omtrent specifieke huidaandoeningen en problemen te beantwoorden.

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?