Diode laser & IPL laser

Leer alles over permanent ontharen in onze Diode Laser cursus bij de Royal Beauty Academy. In deze eendaagse cursus leer je zowel de kennis als de vaardigheden om met Diode Laser technologie te werken. Kom bij ons leren en til je schoonheidsverzorgingscarrière naar een hoger niveau.

Duur

3 dagen

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Voor € 1100.-

Beoordelingen

Wat ga je leren?

In onze Diode Laser cursus aan de Royal Beauty Academy doe je veel waardevolle vaardigheden en kennis op. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten te leren:

In onze Diode Laser cursus aan de Royal Beauty Academy doe je veel waardevolle vaardigheden en kennis op. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten te leren:

1. Theorie van de Diodelaser: Je krijgt een diepgaand begrip van hoe de Diode Laser werkt, waarom het effectief is voor permanente ontharing en de wetenschap achter de technologie.
2. Huid- en haartypes: Je leert over verschillende huid- en haartypes en hoe deze factoren de ontharingsprocedure beïnvloeden.
3. Veiligheidsprocedures: Het is essentieel om te weten hoe je de Diodelaser veilig en correct gebruikt om letsel of huidirritatie te voorkomen.

Praktische vaardigheden: Naast de theoretische kennis doe je ook praktische ervaring op door met de Diodelaser te werken. Je leert hoe je het apparaat instelt, hoe je een behandeling uitvoert en hoe je nazorg verleent aan je cliënten. Praktische vaardigheden: Naast de theoretische kennis doe je ook praktijkervaring op door te werken met de Diode Laser. Je leert hoe je het apparaat instelt, hoe je een behandeling uitvoert en hoe je nazorg verleent aan je cliënten.

Ons doel is om je een uitgebreide opleiding te geven, zodat je de Diodelaser met vertrouwen in je eigen praktijk kunt gebruiken. Je zult de cursus verlaten met een diepgaand begrip van de technologie en de vaardigheden om je cliënten de best mogelijke resultaten te geven. Praktische vaardigheden: Naast de theoretische kennis doe je ook praktische ervaring op door te werken met de Diode Laser. Je leert hoe je het apparaat instelt, hoe je een behandeling uitvoert en hoe je nazorg verleent aan je cliënten.

Diploma

Diode laser & IPL laser

In onze Diode Laser cursus leer je alles wat je moet weten om veilig en effectief te werken met Diode Laser technologie. Je duikt in de theorie achter de technologie, leert over verschillende huid- en haartypes en oefent met het instellen en gebruiken van de Diode Laser. Aan het einde van de cursus ben je klaar om professionele Diode Laser ontharingsbehandelingen aan te bieden.

× Hulp nodig?