Diode Laser cursus

Leer alles over blijvend ontharen in onze Diode Laser cursus bij de Royal Beauty Academy. In deze eendaagse cursus leer je zowel de kennis als de vaardigheden om met Diode Laser technologie te werken. Kom bij ons leren en breng je carrière in de schoonheidsverzorging naar een hoger niveau.

Duur

5 uur, in 1 dag

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Voor € 420,-

Beoordelingen

Wat ga jij leren?

In onze Diode Laser cursus bij de Royal Beauty Academy, zul je veel waardevolle vaardigheden en kennis opdoen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten te leren:

  1. Theorie van de Diode Laser: Je krijgt een grondige kennis van hoe de Diode Laser werkt, waarom het effectief is voor permanente ontharing, en de wetenschap achter de technologie.
  2. Huid- en haartypes: Je leert over verschillende huid- en haartypes en hoe deze factoren van invloed zijn op de ontharingsprocedure.
  3. Veiligheidsprocedures: Het is essentieel om te weten hoe je de Diode Laser veilig en correct kunt gebruiken om blessures of huidirritatie te voorkomen.

Praktische vaardigheden: Naast de theoretische kennis, zul je ook praktische ervaring opdoen door met de Diode Laser te werken. Je leert hoe je het apparaat instelt, hoe je een behandeling uitvoert, en hoe je nazorg biedt aan je cliënten. Praktische vaardigheden: Naast de theoretische kennis, zul je ook praktische ervaring opdoen door met de Diode Laser te werken. Je leert hoe je het apparaat instelt, hoe je een behandeling uitvoert, en hoe je nazorg biedt aan je cliënten.

Ons doel is om je een uitgebreide opleiding te bieden zodat je vol vertrouwen de Diode Laser kunt gebruiken in je eigen praktijk. Je zult de cursus verlaten met een diep begrip van de technologie en de vaardigheden om je cliënten de beste mogelijke resultaten te bieden. Praktische vaardigheden: Naast de theoretische kennis, zul je ook praktische ervaring opdoen door met de Diode Laser te werken. Je leert hoe je het apparaat instelt, hoe je een behandeling uitvoert, en hoe je nazorg biedt aan je cliënten.

Student

Artiest

Koninklijke artiest

Student

Artiest

Koninklijke artiest

Meester Assistent

Meester Assistent

Ambachtelijke Meester

Grootmeester

Cursus

Diode Laser

In onze Diode Laser cursus leer je alles wat je moet weten om veilig en effectief te werken met Diode Laser technologie. Je duikt in de theorie achter de technologie, leert over verschillende huid- en haartypes, en oefent met het instellen en gebruiken van de Diode Laser. Aan het einde van de cursus ben je klaar om professionele Diode Laser ontharingsbehandelingen aan te bieden.

Op zoek naar andere opleidingen?

× Hulp nodig?