Branchediploma schoonheidsspecialist niveau 3

Bij de Royal Beauty Academy leiden we je op tot een bekwame en succesvolle schoonheidsspecialist. Ontdek de kunst en wetenschap van schoonheidsbehandelingen en zet de eerste stap naar je droomcarrière in de beauty branche. Meld je nu aan voor onze uitgebreide opleiding en word de beauty professional die je altijd al wilde zijn!

Duur

1 keer per 2 weken, totaal 24 weken

E-mail

info@royalbeautyacademy.nl

Prijs

Vanaf €3100,-

Diploma

NLQF niveau 3 branchediploma schoonheidsspecialist

Wat ga je leren?

Om goed en veilig te kunnen behandelen, is een uitstekende opleiding nodig. Dit begint met een brede theoretische basis. Deze kennis is essentieel om op verantwoorde wijze de verschillende behandelingen te kunnen uitvoeren. De benodigde studiematerialen worden kosteloos verstrekt door de Royal Beauty Academy, evenals de begeleiding van docenten en coaches. Tijdens de praktijklessen leer je niet alleen alle beroepsvaardigheden, maar ook de ethiek en het werken met de klant centraal stellen. Daarnaast biedt de Royal Beauty Academy volledige begeleiding bij ondernemersvaardigheden, zonder extra kosten.

Deze opleiding behandelt onder andere de volgende onderwerpen:

✔ Algemene anatomie en fysiologie

✔ Specifieke anatomie en pathologie

✔ Theorie van de praktijk

✔ Analyseren en behandelplan opstellen

✔ Product- en materiaalkennis

✔ Code van de Schoonheidspecialist

✔ Gelaatbehandelingen

✔ Lichaamsbehandelingen

✔ Cosmetische hand- en voetverzorging

 

✔ Gespecialiseerde huidbehandelingen

✔ Werken met beauty apparatuur

✔ Verschillende massagetechnieken

✔ Ontharen gezicht en lichaam

✔ Wenkbrauw- en wimperstyling

✔ Dag- en avond make-up

✔ Adviseren over producten en behandelingen

✔ Ondernemen en inrichten eigen salon

Welke kosten zijn verbonden aan de opleiding en welke bijkomende uitgaven kunnen verwacht worden?

Welke kosten zijn verbonden aan de opleiding en welke bijkomende uitgaven kunnen verwacht worden? Bij Royal Beauty Academy streven we naar transparantie, vooral als het op kosten aankomt. We willen dat je altijd duidelijk weet wat je kunt verwachten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat je bij Royal Beauty Academy geen BTW betaalt over de opleiding, dankzij onze erkenning door het CRKBO. Dit bespaart je al 21%! De prijs van de opleiding is hiernaast vermeld. Deze kosten dekken alle lessen, de begeleiding door de docenten, je persoonlijke studiecoach en de studiegidsen. Extra studiemateriaal, zoals praktijkproducten en -materialen, boeken en examens, zijn niet inbegrepen in deze prijs. Het inschrijfgeld bedraagt 100 euro.

• Kosten Ondernemers cursus € 300,-
• Kosten per theorie examen € 125,-
• Kosten per Praktijk examen € 245,-

Om je vakbekwaamheid te verfijnen, is het essentieel om ook thuis te oefen. Hierover heb je materialen, producten, linnengoed en werkkleding nodig. Deze kun je bij ons bestellen of zelf aanschaffen. Het starterpakket kost € 1815,-, maar dit is optioneel. Als je al je eigen starterpakket hebt, en je wilt weten of dit is goedgekeurd, dan kun je jouw producten meenemen naar de eerste les om dit met met de docent te bespreken. Door deze investering in je studie, kun je meteen beginnen met het terugverdienen van je investering. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Diploma

Schoonheidsspecialiste

Bij de Royal Beauty Academy stellen we het succes van onze studenten centraal. Daarom zorgen we ervoor dat je na voltooiing van onze opleiding Schoonheidsspecialist met het juiste diploma op pad gaat. Je ontvangt een Diploma Schoonheidsspecialist Niveau 3, wat aangeeft dat je de basisvaardigheden en kennis hebt verworven die nodig zijn in het schoonheidsvak.

Op zoek naar andere opleidingen?

Wat ga jij leren?

Bij de Royal Beauty Academy is het onze missie om jou uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken als schoonheidsspecialist. Tijdens onze uitgebreide opleiding leer je het volgende:

 1. Theoretische Kennis: Je duikt in de
  theorie achter schoonheidsbehandelingen,
  waaronder algemene en specifieke
  anatomie, fysiologie en pathologie. Je leert hoe je een behandelplan analyseert en opstelt en verwerft gedetailleerde kennis over producten en materialen.
 2. Praktijkgerichte Vaardigheden: Je leert praktische vaardigheden door hands-on ervaring. Dit omvat gezichts- en lichaamsbehandelingen, cosmetische hand- en voetverzorging, gespecialiseerde huidbehandelingen en het werken met
  beauty apparatuur. Je oefent ook
  verschillende massagetechnieken en leert hoe je veilig en effectief gezichts- en lichaamshaar kunt verwijderen.
 3. Klantenservice en Ethiek: We benadrukken het belang van ethisch en klantgericht werken. Je leert hoe je professionele relaties opbouwt, hoe je klanten adviseert over producten en behandelingen en hoe je je aan de Code van de Schoonheidsspecialist houdt.
 4. Ondernemersvaardigheden: Naast technische vaardigheden en klantenservice, helpen we je ook met de zakelijke kant van de schoonheidsindustrie. Je krijgt inzicht in het runnen van je eigen salon, van het plannen van afspraken tot het omgaan met financiën.
 5. Beroepsbekwaamheid: Tot slot leer je hoe
  je je nieuw verworven kennis en
  vaardigheden kunt toepassen in een professionele omgeving. We bereiden je voor op het werken in diverse settings, van schoonheidssalons tot spa’s en wellnesscentra.
× Hulp nodig?